شنبه ۰۶ مرداد ۰۳

تعمیر کولر گازی در تهران

۲۸ بازديد

توصیه می شود حداقل سالی یک بار کولر گازی خانه شما توسط تکنسین آموزش دیده سرویس شود. کویل ها و فیلتر کولر گازی نیاز به تعمیر و نگهداری منظم دارند تا اطمینان حاصل شود که کارآمد هستند. برنامه ریزی منظم خدمات تعمیر و نگهداری پیشگیرانه کولر گازی نیز می تواند به افزایش عمر سیستم تهویه مطبوع شما کمک کند.

 

کولر گازی دارای اجزای بسیاری است که در زیر به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:

 

✔ کمپرسور

کمپرسور از مهم ترین اجزای کولر گازی می باشد. این قطعه مانند قلب کار کرده و وظیفه اکسیژن رسانی به دیگر قسمت های کولر گازی را بر عهده دارد. کمپرسور گاز را فشرده کرده و باعث کاهش دما شده و در نتیجه سبب خنک شدن هوای اطراف می شود. در صورت بروز مشکل در این قطعه می توند کولر شما خاموش شود و در صورتی که آن را روشن کرده و بلافاصله پس از آن خاموش شد و یا صدایی به گوش شما رسید این احتمال وجود دارد کمپرسور شما جام کرده باشد و نیاز به تعمیر و یا تعویض دارد.

 

✔ رله استارت

کمپرسورهای کولر گازی جهت شروع به کار احتیاج به یک راه انداز و یا هان رله دارند. رله استارت باعث بهتر کار کردن کمپرسور می شود. در صورتی که این قطعه دچار خرابی شود کمپرسور همچنان کار کرده و خاموش نمی شود و نیاز است این قطعه را با نمونه مشابه خود تویض نمود.

 

✔ کندانسور کولر گازی

کندانسور یک قطعه کمکی برای کمپرسور بوده و هوای گرم داخل را به بیرون هدایت می کند. این قطعه از جنس مس یا فولاد بوده و قادر به تحمل ضربات شدید و فشارهای بالا می باشد.

 

✔ برد الکترونیکی

برد الکترونیکی کولر گازی حکم مغز دستگاه را داشته و کنترل قسمت های دستگاه بر عهده این قطعه می باشد. از وظایف برد الکترونیکی می توان به روشن و خاموش کردن موتور، فن بیرونی، فن داخلی، کمپرسور و … اشاره کرد.

 

✔ اواپراتور

این قطعه مجموعه ای از صفحات آلومینیومی مشبک لوله های مسی است که در داخل دستگاه واقع شده و محل دفع هوای گرم و خنک سازی هوا می باشد.

 

✔ گاز مبرد

گاز مبرد با گرفتن هوای گرم اطراف در قسمت اوپراتور دستگاه از حالت مایع به گاز تبدیل شده و در قسمت کندانسور با پس دادن گرما دوباره تبدیل به حالت مایع می شود.

 

✔ فیوز حرارتی

فیوز حرارتی مثل فیوزهای معمولی جهت قطع جریان مدار کاربرد دارند با این فرق که فیوزهای معمولی در صورتی مدار را قطع می کنند که جریان اضافه وارد مدار شود ولی فیوزهای حرارتی در صورت تجاوز گرما از یک دمای مشخص مدار را قطع می کند.

 

✔ سنسور کولر گازی

این سنسور نقش مهمی را در کولرهای گازی بر عهده دارد. برد به وسیله سنسور از مقدار دمای لوله ها و یا هوای اطراف باخبر شده و بر اساس آن فرمان صادر می کند.

 

✔ خازن کولر گازی

خازن دو صفحه موازی فلزی است که در بین آن ها لایه ای از عایق و یا هوا وجود دارد. این قطعه خازن های انرژی الکتریکی را حفظ کرده و همراه با مقاومت ها، در مدارات تایمینگ کاربرد دارد.

 

شایع‌ترین خرابی‌های کولر گازی چیست؟

به طور معمول، تمام خرابی‌ها را می‌توان به نقص در اجزای مدار خنک‌کننده و نقص در الکترونیک یا خرابی قطعات الکتریکی سیستم تقسیم کرد. اغلب کاربران سیستم‌های اسپلیت یکسان با نقص در صفحه، فن یا کمپرسور یا نشتی در مبدل حرارتی واحد بیرونی مواجه می‌شوند. این امر به این دلیل است که بار اصلی بر روی این قطعات است و به همین دلیل فرسودگی آن‌ها به خصوص اگر شرایط کار در نظر گرفته نشود، اجتناب ناپذیر است. در صورتی خرابی قطعات فوق، حتماً با یک تعمیرکار آشنا به تعمیر کولر گازی در تهران مراجعه کنید.

 

مشکل باد گرم و تهویه نامطبوع:

اگر اسپلیت هوای گرم تولید می کند، ابتدا دمای مانیتور شده دستگاه را بررسی کنید. ممکن است کولر گازی به اشتباه روی گرم کننده تنظیم شده باشد یا روی دمای بالایی تنظیم شود. در مرحله دوم، بررسی کنید که همه درها و پنجره ها بسته باشند. زیرا فشار اضافی به موتور و استفاده بیش از حد از کولر گازی باعث کاهش راندمان آن می شود. اگر در دو مرحله قبل مشکلی وجود نداشت، تمیز بودن فیلترها را بررسی کنید. فیلترهای کثیف داخل دستگاه می توانند از خنک شدن کولر جلوگیری کنند. در غیر این صورت مشکل مربوط به فن دستگاه یا سایر مشکلات است که باید توسط متخصص برطرف شود و برای تعمیرات کولر گازی باید از تعمیرکار کمک بگیرید. لطفا توجه داشته باشید که نشنیدن صدای کولر گازی ممکن است به دلیل سوختگی فن باشد.

 

دلیل نشتی آب از کولر گازی:

شایع ترین علت این امر مسدود شدن خروجی آب است. رسوب، گرد و غبار و سایر گرفتگی ها خروجی آب را می بندند. بنابراین، در مرحله اول، این مورد را بررسی کنید. نکته بعدی که باید در نظر بگیرید شکل و محل قرارگیری شلنگ تخلیه است. گاهی اوقات شیلنگ تخلیه دچار پیچ خوردگی می شود و خروج آب را دشوار می کند. در موارد دیگر مشکلاتی مانند عایق نبودن لوله های آب، گاز نبودن کولر و… نیز می توانند باعث چکه کردن آب به داخل تهویه مطبوع شوند. این موارد فنی و تخصصی هستند و برای تعمیرات کولر گازی و اسپلیت در این شرایط باید از تعمیرکار کولر گازی کمک بگیرید.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.